Jak vybrat dokonalou regálovou jednotku či polici

Každý dobrý byt začíná skvělou regálovou jednotkou. Co však odlišuje skvělou regálovou jednotku od té průměrné? V tomto článku na blogu rozebereme součásti skvělé regálové jednotky a ukážeme vám, jakou vybrat, aby byl váš byt dle vašich představ! 

Kde začít? 

Nemusíte být bytový designér, abyste věděli, že regály jsou všestranným a stylovým způsobem, jak doplnit úložný prostor. Na trhu je však tolik různých typů a stylů regálových jednotek a polic, že může být těžké poznat, která je pro váš byt či dům ta pravá. Při výběru regálů do bytu je důležité zohlednit jak formu, tak funkci. Regály, které si vyberete, by měly být nejen estetické, ale také praktické pro vaše potřeby. V tomto článku na blogu si rozebereme různé typy regálových jednotek a poradíme vám, jak vybrat tu ideální pro váš vysněný domov! 

Typy regálů a polic 

Existují tři hlavní typy regálových jednotek

  • nástěnné
  • volně stojící
  • vestavěné 

Nástěnné regály 

Nástěnné regály jsou ideální pro malé prostory, protože nezabírají žádný prostor na podlaze. Jejich instalace je také poměrně snadná, takže ji zvládnete sami, aniž byste si museli najímat odborníka. Nástěnné regály však neunesou velkou hmotnost, takže nejsou ideální pro ukládání těžkých předmětů jako třeba těžkých knih a rostlin. Jelikož momentálně je na trhu velice oblíbený industriální styl, máme pro vás pár tipů na nástěnné regály a police

Naše tipy na top police:

  • Police Hawai 650 x 300 - Tato velmi moderní police na zeď je ideální do vašeho obývacího pokoje či jídelny. Na našem e-shopu Steelbro.cz si ji můžete zakoupit, a to hned v několika barvách! Její ocelová konstrukce je dostupná v černé, zlaté, chromové, matně bílé a v surové oceli. 

 

  • Police Dublin - Police Dublin má tři prostorné police pod sebou a hodí se jak do obývacího pokoje, tak i do kuchyně. Uplatnění najde opravdu v jakékoliv místnosti vašeho bytu! Stejně jako zmíněná police Hawai, je také dostupná v již zmíněných barvách. 

 

  • Police Toronto - Má-li někdo zájem spíše o odvážnější, futuristické tvary, police Toronto je tou správnou volbou. Její originální tvar zaujme opravdu každého! 

 

Volně stojící regály 

Tyto policové regály jsou mnohem pevnější než nástěnné, protože nejsou připevněny ke zdi. Dodávají se v různých velikostech a stylech, takže byste měli být schopni najít takový, který vyhovuje vašim potřebám. Volně stojící regály však mohou být dražší než nástěnné a také zabírají cenný prostor na podlaze, je dobré tedy zvážit, kam jej chcete postavit! Zde jsou naše tipy na policové regály. 

 

Naše tipy na top policové regály: 

  • Policový regál Tel Aviv -  Tento policový regál má 4 police a velký úložný prostor. Nemusíte se bát na něj uložit svou sbírku knih či oblíbené rostliny! 

 

  • Policový regál Venice - Přejete si větší úložný prostor a zároveň zachovat svůj domov v moderním stylu? Policový regál Venice má obojí! Jak velký úložný prostor, tak jiskru, která dodá vašemu obývacímu pokoji šmrnc. 

Vestavěné regály 

Vestavěné regály jsou nejdražší variantou, ale jsou také nejuniverzálnější, protože jsou vyrobeny na míru vašemu prostoru. Vestavěné regály jsou ideální pro ukládání těžkých předmětů, protože jsou podepřeny stěnami. Vestavěné regály však vyžadují odbornou instalaci, takže ji musíte započítat do nákladů. Máte zájem o regál na míru? Jakožto společnost Steelbro nevyrábíme jen dané produkty, ale také vám vytvoříme policový regál dle vašich představ na míru! Nebojte se nás kontaktovat, odpovíme vám na vaše dotazy a domluvíme se na vaší ideální představě domova