Jak vybrat nejlepší kovové nohy ke stolu pro váš domov

Kovové nohy se mohou stát důležitým prvkem vybavení vašeho domova. Měly by poskytovat dokonalý komfort a estetický vzhled, stejně jako například skleněné tvarovky nebo plastová kola. Kovové nohy jsou v našem sortimentu nábytku velmi oblíbené a dostupné v široké škále druhů, velikostí i materiálů. Zajímá vás, jaké kovové nohy ke stolu jsou momentálně nejprodávanější a kde je sehnat? Pokračujte ve čtení tohoto článku! 

Kovové nohy mohou překvapivě dobře doplňovat nábytek v jakémkoliv stylu

Kovové nohy jsou ideální pro každý interiér. Nohy ke stolu jsou samozřejmě také nezbytnou součástí nábytku a přirozeně by se měly doplňovat do celkového vzhledu vašeho domova. Vybrat správné kovové stolové nohy může být někdy obtížné, ale pokud si je doplníte do svého interiéru, budete mile překvapeni! Měli byste pečlivě zvážit, jaký typ stolových noh zvolit, a proto je dobré si při výběru klást tyto otázky:

 

  • Které materiály jsou nejlepší?
  • Jaký typ zvolit?
  • Jak poznat kvalitní značky? 

Které materiály jsou nejlepší?

Doporučujeme ručně vyrobené stolové podnože z jaklové oceli s kompletní předpřípravou pro montáž vrchní desky. Také kovovou konstrukci navrženou s důrazem na maximální pevnost při vysoké zátěži. Povrch stolové nohy může mít vzhled surové oceli bez povrchové úpravy, zvážit můžete i barvy z barevné škály – černá, bílá, zlatá, chromová

Jaký typ zvolit?

Existuje mnoho typů stolových noh a my vám rádi poradíme, které jsou ty nejlepší! Tady je několik z nich. 

Typy stolových noh: 

 

Kovové nohy by neměly být ani příliš tlusté ani příliš tenké.

Stolové nohy by neměly být ani příliš tlusté ani příliš tenké. Optimální je, když je rozměr mezi 2 a 8 mm, nejlépe 4-6 mm. Vybrat si můžete z různých materiálů jako například ocel nebo slitina oceli s hliníkem. 

Jak poznat kvalitní značku?

Jelikož na trhu se můžete setkat s několika značkami a někdy je lepší zvolit menší firmu než větší firmu kvůli kvality a jedinečnosti, zde vám popíšeme, proč si vybrat zrovna Steelbro a jaké výhody Steelbro má. 

Proč si koupit stolové nohy od Steelbro? 

  • Kvalitní materiály - Kvalita je u nás na prvním místě. Snažíme se vybírat materiály od ověřených dodavatelů.
  • Výroba na míru - V případě že vám nevyhovuje portfolio našich výrobků, vyrobíme produkt přímo pro vás dle vašich požadavků.
  • Lokální výrobce - Všechny naše výrobky jsou vyráběny z nejlepších lokálních materiálů.

Kolik vás to bude stát?

Kovové nohy jsou cenově dostupným druhem nábytkových nohou. Nicméně, je třeba rozlišit mezi levnými a drahými profesionálními produkty na trhu. Jaké jsou hlavní rozdíly mezi levnými a drahými profesionálními produkty? Vzhledem ke složitosti materiálu a technologií, manufakturami uvnitř nich i počtu čerstvě vyrobených kusů je v současnosti velice obtížné pouze omezeně ovlivnit ceny na trhu a prodejci nejsou schopni je snadno ovlivnit. 

Jak si správně vybrat?  

Správně zvolené kovové nohy vám pomohou vaši kuchyni či jídelnu zútulnit. Pokud naopak chcete vytvořit pocit většího prostoru, mohou být velmi dobře slazeny s dalším nábytkem ve vašem domě, jelikož možností barev a materiálů je mnoho! Pomohli jsme vám s výběrem interiéru do vašeho vysněného domova? Máte-li nějaké dotazy ohledně výběru kovových noh ke stolu, kontaktujte nás, rádi vám s výběrem pomůžeme!