3 podnože ke stolu, které musíte mít doma

Jaké jsou možnosti při výběru stolů do vašeho vysněného domova? Pokud jde o stolové podnože, na trhu je zdánlivě nekonečné množství možností. Při tolika možnostech může být těžké se zorientovat. Tento článek na blogu vám pomůže zúžit výběr tím, že upozorní na čtyři podnože stolů, které se hodí do vaší domácnosti. Na konci tohoto příspěvku už budete přesně vědět, který typ stolové podnože je pro váš domov ten pravý.

Centrální stolové podnože

Centrální stolová podnož jsou často přehlíženou, ale nezbytnou součástí každé dobře navržené domácnosti. Správné umístění umožňuje maximální flexibilitu, pokud jde o uspořádání nábytku, a také vytváří ústřední bod v prostoru. Centrální stolové podnože se nejčastěji používají v obývacích pokojích a jídelnách, ale lze je použít i v ložnicích, domácích kancelářích a dokonce i ve venkovních prostorách. 

Při výběru centrální stolové podnože je důležité vzít v úvahu tyto věci:

  • velikost
  • tvar místnosti
  • stávající dekorace místnosti 

 

Centrální stolové podnože se vyrábějí z různých materiálů, včetně dřeva, kovu, skla a dokonce i kamene, takže se jistě najde možnost, která bude vyhovovat každému prostoru. Momentálním trendem jsou stolové nohy a podnože v industriálním stylu. Tyto podnože jsou z oceli a vybrat si můžete hned z několika barev. 

Výběr barev:

  • Stolová podnož černá
  • Stolová podnož zlatá
  • Stolová podnož chromová
  • Stolová podnož matná bílá
  • Stolová podnož surová ocel  

 

Výběr centrálních stolových podnoží je opravdu mnoho! Každý si ale z našich produktů jistě vybere to své. Jaké jsou naše tipy na centrální stolové podnože? Zde máte náš tip!

Jídelní centrální podnož Atria

Tato jedinečná stolová podnož má obdélníkový profil 80 x 40 x 2 mm a velice unikátní vzhled. Hodí se jak do kuchyně, tak do venkovních prostor, kde ozvláštní váš interiér  industriálním nádechem. 

Stolová podnož | Nohy ke stolu Atria
Special Price 9 963 Kč s DPH Regular Price 11 205 Kč
Zobrazit produkt

Podnože ke konferenčnímu stolku

V závislosti na vašich potřebách a osobním stylu si můžete vybrat z různých podnoží konferenčních stolků. Mezi nejoblíbenější podnože konferenčních stolků patří dřevěné, ocelové a skleněné. Dřevěné podnože konferenčních stolků jsou obvykle nejtradičnější a lze je nalézt v různých stylech, které se hodí k jakémukoli interiéru. Ocelové podnože ke konferenčnímu stolku jsou často modernější a mohou místnosti dodat elegantní a moderní nádech. Ocelové konstrukce se nyní staly velkým trendem! Skleněné podnože konferenčních stolků jsou velmi oblíbené, protože v prostoru působí otevřeně a vzdušně. Na našem e-shopu si můžete vybrat hned z několika moderních podnoží ke konferenčnímu stolku! 

 

Jaké typy podnoží doporučujeme?

Jelikož industriální styl je velkým trendem, jak je již zmíněno výše, mysleli jsme i na podnože k vašim konferenčním stolkům. Váš nábytek přece musí ladit! Zde je pár našich top produktů. 

Ocelová podnož ke konferenčnímu stolku Kingston

Futuristická a jedinečná. Takto bychom popsali podnož ke konferenčnímu stolku Kingston. Patří k jedné z našich nejoriginálnějších podnoží vůbec a věříme, že si ji také zamilujete! 

Ocelová podnož ke konferenčnímu stolku hairpine Utah

Tento typ podnože patří také k velmi oblíbeným díky originálnímu stylu hairpin. Hairpin z toho důvodu, že její konstrukce je opravdu tak tenká jako hairpin. Hodí se například do moderního interiéru vašeho obývacího pokoje či ložnice

 

Typ stolové podnože, který si vyberete, by nakonec měl vyhovovat jak vašemu rozpočtu, tak vašim potřebám. Máte malé děti? Domácí zvířata? Pořádáte časté zábavy? Zvažte tyto faktory při výběru ideálního typu stolové podnože pro vaši domácnost!